Pondělí 13. 4. 2015

Zuppa di pomodoro, rajská polévka podávaná se lžičkou rýže a kapkou kysané smetany 35,-
7

Bistecca di pollo, kuřecí grilovaný steak, podávaný s bramborovou kaší 95,-
7
Tortilla al horno, pšeničná tortilla 10″ plněná kousky pečené vepřové kotlety, listovým špenátem, vejcem a česnekem, zapečená se sýrem 95,-
1,3,7
Jamon Serrano, sušená horská šunka z Alpujarra de Juviles, podávaná s olivami, rajčaty, olivovým olejem a půl pečené bagety 95,-
0
Fajitas, na proužky nakrájená paprika a cibule smíchaná s kořením fajitas (kůra ze stromu rostoucího v Mexiku, která se opálí a nastrouhá), olivovým olejem
a limetovou šťávou, podávaná na rozpálené pánvi, zvlášť s rýží, pšeničnými tortillas, salsami a se steakem z kuřecích prsíček 149,-

Cheesecake, degustační porce, ručně dělaný, zdobený kopičkou šlehané smetany a hoblinkami čokolády 39,-
1,3,7,8

Zpět nahoru