Čtvrtek 23. 4. 2015

Sopa de Judías, originální lehce pikantní polévka z černých fazolí s hovězím masem 35,-
0
Jamon Serrano, 16 měsíců, sušená šunka z Alpujara de Juviles s olivami a rajčaty, podávaná s půl pečené bagety 89,-
0
Gnocchi, ručně dělané, v sýrové omáčce z ricotty, mozzarelly a gorgonzoly, zdobené mladou cibulkou 95,-
1,3,7
Tortilla al horno, pšeničná tortilla 10″, plněná kousky grilovaných kuřecích prsíček, kukuřicí, rajčaty, zapečená s kysanou smetanou a sýrem 95,-
1,7
Rib eye, 250g steak z vysokého roštěnce, podávaný na restovaných zelených fazolkách, slanině a česneku, sypaný mořskou solí, podávaný s pečenou bramborou v alobalu 219,-
0
Cheesecake, degustační porce, ručně dělaný, zdobený kopičkou šlehané smetany a hoblinkami čokolády 39,-
1,3,7,8

Zpět nahoru