Pátek 24. 4. 2015

Sopa de picadillo, silný masový vývar s cizrnou,rýží, bramborami a šunkou Jamon Serrano 35,-
0
Risotto z kulatozrnné rýže s kousky grilovaných kuřecích prsíček, hráškem a kukuřicí, zdobené sýrem 89,-
7
Quesadillas, pšeničné tortillas 10″, zapečené na grilu s kousky lososa, sýrem cheddar a čerstvým koriandrem, podávané s kysanou smetanou 95,-
1,4,7
Carpaccio z hovězí svíčkové, zdobené mořskou solí a rukolou, podávané s půl pečené bagety 95,-
7
Fajitas, na proužky nakrájená paprika a cibule smíchaná s kořením fajitas, olivovým olejem a limetovou šťávou, podávaná na rozpálené pánvi, zvlášť s rýží, salsami, pšeničnými tortillas a se 150g steakem z vepřové panenky 149,-
1,7
Tiramisu, degustační porce, ručně dělané dle původní italské receptury, zdobené kopičkou šlehané smetany 39,-
1,3,7

Zpět nahoru