Čtvrtek 30. 4. 2015

Zuppa di spinaci, krémová polévka z listového špenátu, podávaná s gnocchi 35,-
1,7
Bistecca di pollo, kuřecí grilovaný steak, podávaný s bramborovou kaší 95,-
7
Tortilla al horno, pšeničná tortilla 10″ plněná kousky pečené vepřové panenky, listovým špenátem, vejcem a česnekem, zapečená se sýrem 95,-
1,3,7
Jamon Serrano, sušená horská šunka z Alpujara de Juviles, podávaná s olivami, rajčaty, olivovým olejem a půl pečené bagety 95,-
1
Rib eye, dvěstěpadesátigramový steak z vysokého roštěnce, marinovaný v mexickém koření chorizo a poté zapečený v pšeničné tortille s avokádovým máslem a čerstvým koriandrem 170,-
1,7,11
Tiramisu, degustační porce, ručně dělané dle původní italské receptury, zdobené kopičkou šlehané smetany 39,-
1,3,7

Zpět nahoru