Pátek 14. 8. 2015

Soppa de pollo, silný, lehce pikantní, navinulý vývar s kuřecím masem, zelenými a červenými rajčaty, chipotle papričkami, ovoněný skořicí a hřebíčkem 35,-

Gnocchi, ručně dělané se smetanovým listovým špenátem a grilovanými cherry rajčaty, zdobené plátky opečené sušené šunky a parmazánem 95,-
Burritos 10″ pšeničná tortilla potřená cheddar dip, plněná gratinovanými kousky čerstvé tresky v kukuřičné krustě, sypaná mořskou solí s ledovým salátem, to vše zapečené se sýrem, podávané s kysanou smetanou 95,-
Tortilla de patatas, tradiční andaluský pokrm, bramborová omeleta z pomalu smažených brambor, mladé cibulky, česneku a vajec na olivovém oleji 95,-

Smažená tortilla 10″ podávaná se zmrzlinou a kopečkem šlehané smetany 55,-

Zpět nahoru