Pondělí 14. 9. 2015

Sopa de Judías, originální lehce pikantní polévka z černých fazolí a s hovězím masem 35,-

Patate al horno, brambora ve slupce, zapečená s omáčkou bolognese, cibulí, jalapeño papričkami a sýrem, zdobená kysanou smetanou 89,-
Burritos, pšeničná tortilla 10″ potřená fazolovým krémem, plněná filovaným steakem z kuřecího prsíčka a rukolou, zapečená se sýrem, podávaná s kysanou smetanou 95,-
Ensaladas, salát z čerstvých rajčat s kousky avokáda, sušené šunky Jamon serrano, vařeného vejce s olivovým olejem Arbequina a čerstvým tymiánem, podávaný s půl pečené bagety 99,-
Filete de cerdo , steak z vepřové panenky, zapečený s barbecue omáčkou, podávaný se šťouchaným bramborem 149,-

Tiramisu 45,-

Zpět nahoru