TÝDENNÍ MENU 4. 1. – 10. 1.

Sopa de camarones, s krevetami, karamelizovanou cibulkou a rajčaty 45,-

Quesadillas con salmón, dvě pšeničné tortillas plněné plátky grilovaného lososa, listovým špenátem, rajčaty a sýrem cheddar, podávaná s kysanou smetanou a salsou Pico de Gallo 149,-
Espaguetis con salmón, špagety s plátky grilovaného lososa, pečenými cherry rajčátky a rukolou zdobené kysanou smetanou, parmazánem a čerstvou petrželkou
139,-
200g Filete de salmón, steak z lososa podávaný v pšeničné tortille s grilovanou zeleninou
159,-
200g Filete de salmón, steak z lososa na čerstvém rozmarýnu, podávaný s pečeným bramborem se špenátem a kysanou smetanou
159,-
Ensalada de salmón, salát z cherry rajčátek, rukoly, polníčku, kukuřice a grilovaných kousků lososa zdobený kysanou smetanou s čerstvým koprem, podávaný se salsou verde a pečenou bagetou
149,-

Pastel de arándanos, borůvkový koláč zdobený šlehanou smetanou 59,-

Žádné komentáře

Buďte první kdo zanechá komentář.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zpět nahoru