TÝDENNÍ MENU 11. 1. – 17. 1.

Sopa de calabaza, lehce pikantní krémová polévka z pečené dýně s mexickým kořením chorizo a papričkou chipotle, zdobená kapkou kysané smetany 45,-

Brochetas de verduras, grilovaná cuketa, žampiony, cibule, paprika a cherry rajčátka na jehle, podávaná na limetovém kuskusu se salsou cheddar a Pico de Gallo 139,-
Filete de cerdo, grilovaný špalek z vepřové panenky, špikovaný čerstvou šalvějí a klínky sušené šunky na pepřové omáčce se štouchanými brambory a salsou verde 179,-

Pastel de manzana, jablkový koláč se šlehanou smetanou 69,-

Žádné komentáře

Buďte první kdo zanechá komentář.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zpět nahoru