Středa 20. 4. 2016

Sopa de picadillo, silný masový vývar s cizrnou, rýží, bramborami a horskou šunkou Jamon Serrano 35,-

Patate al horno, brambory zapečené s tuňákem, červenou cibulí a černými olivami 95,-
Tortilla al horno, plněná a zapečená s grilovanými kuřecími prsíčky, kukuřicí, rajčaty, čerstvou bazalkou, kysanou smetanou a sýrem, podávaná se salsou verde 99,-
200g Filete de cerdo z vepřové kotlety, zapečený v barbecue omáčce s anglickou slaninou, podávaný se salsou pico de Gallo a pečenou bagetou 159,-

Borůvky s vanilkovým tvarohem a smaženou pšeničnou tortillou 45,-

Žádné komentáře

Buďte první kdo zanechá komentář.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zpět nahoru