TÝDENNÍ MENU 20. 6. – 26. 6.

200g Filete de salmon z chlazeného lososa 149,-
200g Filete de cerdo z vepřové kotlety,
marinovaný v pikantní omáčce Louisiana a uzené omáčce Barbecue 139,-
250g Rib eye steak 189,-

Salát z lístků rukoly, polníčku, ředkviček a cherry rajčátek, zdobený kysanou smetanou s čerstvým tymiánem a podávaný s půl pečené bagety 109,-
– 100g filetovaným steakem z lososa 169,-
– 100g filetovaným steakem z vepřové kotlety 159,-

Nové pečené brambory ve slupce na čerstvém tymiánu 35,-
Nové vařené brambory ve slupce 35,-
Zapečená bageta s bylinkovým pestem 35,-
Pizza pane s bylinkovým pestem, sypaný sýrem 45,-

Žádné komentáře

Buďte první kdo zanechá komentář.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zpět nahoru