Úterý 21. 2. 2017

TÝDENNÍ MENU 20.-26.2.
Sopa cremosa de ajo, krémová česneková polévka s nachos 45,-
200g Medallones de cerdo, grilované medailonky z vepřové kotlety s pečenými fazolkami na slanině a česneku, podávané s pečeným bramborem na tymiánu 169,-
200g Medallones de cerdo, grilované medailonky z vepřové kotlety na čerstvém tymiánu s hříbkovými ñoquis 169,-
200g Medallones de cerdo, grilované medailonky z vepřové kotlety pečené v barbecue omáčce s pečeným bramborem na česneku 169,-

POLEDNÍ MENU 20.-24.2. 11 – 15 HOD
Burrito vegetariano, pšeničná tortilla, potřená fazolemi, plněná směsí z rýže, žampionů a špenátu, rozpečená se sýrem a podávaná se salsou rojo 109,-
Patate al horno, zapečené brambory s kuřecími prsícky, rajčaty a kukuřicí v sýrové omáčce 99,-
Patate al horno, zapečené brambory s chilli con carne a sýrem 99,-

Žádné komentáře

Buďte první kdo zanechá komentář.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zpět nahoru