Pátek 3. 3. 2017

Týdenní menu 27.2.-5.3.

Speciality z Jamón Serrano
(ze sušené horské šunky ze Španělska – stáří minimálně 20 měsíců)
Sopa de picadillo, silný masový vývar
s cizrnou, rýží, bramborami a horskou šunkou Jamón Serrano 49,-
100g Jamón serrano na rukolovém hnízdě s cherry rajčaty a červenou cibulkou, kapaná olivovým olejem Arbequina s pečenou bagetou s čerstvým tymiánem 159,-
200g Filet de cerdo, steak z vepřové kotlety špikovaný klínky Jamón Serrano a smetanovou omáčkou z jilockého šafránu, podávaný s pečenou bagetou 189,-

Polední menu 27.2. – 3.3. 11-15 hod

Patate al horno vegetariana
zapečené brambory se špenátem, žampiony, vejcem a sýrem 99,-
Wings Lousiana – 12ks pečených křidélek
v ostré omáčce Lousiana nebo Barbecue s pečenou bagetou 99,-
Burrito de Tinga – pšeničná tortilla potřená fazolemi, plněná směsí Tinga – vařená kuřecí prsíčka, rajčata, cibule, chipotle paprička, rozpečená se sýrem, podávaná s kysanou smetanou 109,-

Žádné komentáře

Buďte první kdo zanechá komentář.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zpět nahoru