Středa 26. 4. 2017

Týdenní menu 24. – 30. 4.

Sopa de picadillo, silný masový vývar s fazolemi, rýží, bramborami a horskou šunkou Jamon Serrano 49,-

Pincho de carne, 150g špíz z vepřové panenky, cibule a anglické slaniny se šťouchaným bramborem s cibulkou 169,-
Pizza prosciuto II. (pomodoro, sýr, krájená šunka, kukuřice, cibule, oregano) 129,-

Polední menu 24. – 28. 4. – 11-15 hod

Burritos vegetariana – pšeničná tortilla, potřená fazolemi, plněná směsí z rýže, žampionů a špenátu, rozpečená se sýrem a podávaná se salsou rojo 109,-
Patate al horno – zapečené brambory s kuřecími prsíčky, rajčaty a kukuřicí v sýrové omáčce 109,-
Enchiladas de tinga – tři menší kukuřičné tortillas, zapečené se sýrem, směsí tinga – vařená kuřecí prsíčka, rajčata, cibule, chipotle paprička, podávaná s kysanou smetanou 109,-

Žádné komentáře

Buďte první kdo zanechá komentář.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zpět nahoru