Týdenní menu 9. – 14. 5.
Crema de guisantes, krémová polévka z mladého hrášku s nachos a kapkou kysané smetany 45,-
Medallones de cerdo, grilované medailonky z vepřové kotlety pečené v barbecue omáčce s pečeným bramborem na česneku 169,-
Ñoquis, bramborové noky s grilovanými kuřecími prsíčky, rajčaty a kukuřicí v sýrové omáčce 129,-
Polední menu 9. – 12. 5. 11 -15 hod
Risotto vegetariana s grilovanou cuketou, cherry rajčátky a cibulkou, zdobené parmazánem 109,-
Quesadillas, dvě pšeničné tortillas 10“ zapečené s anglickou slaninou, cibulí, jalapeño papričkami, sýrem a barbecue salsou, podávané s kysanou smetanou a salsou rojo 109,-
150g Bistec frito, smažené řízečky z vepřové kotletky s petrželovým bramborem 119,-
Žádné komentáře