Podzimní menu 9. – 15. 10.
Sopa de frijoles, krémová polévka z černých fazolí, zdobená nachos chips a kysanou smetanou 49,-
Burritos con arroz y nopal, pšeničná tortilla plněná a zapečená s rýží, opečenými kaktusovými listy “nopál”, cibulí a sýrem, podávaná s fazolemi a kysanou smetanou 149,-
Enchiladas con pollo y nopal, čtyři kukuřičné tortillas, plněné opečenými kaktusovými listy “nopál” a směsí de tinga z kuřecích prsíček, zapečené s omáčkou verde a sýrem, podávané s kysanou smetanou 149,-
Tacos con carne y nopal, čtyři kukuřičné tortillas s opečenými kaktusovými listy “nopál”, hovězím a vepřovým masem s cibulkou a chipotle papričkami, podávané se salsou Pico de Gallo 149,-
Žádné komentáře