Pro mnohé konec týdne a čas zaslouženého odpočinku, pro jiné čas plného pracovního nasazení. Dělali jsme nové fotky, na které se již brzy můžete těšit na webu a facebooku, připravujeme pro vás inovované menu s rozšířenou mexickou sekcí a nově i s TAPAS.
Jedna z etymologických teorií tvrdí, že název španělského předkrmu TAPAS (tapa – kryt, víko) vzešel ze zvyku zakrývat sklenice s nápojem nějakým poklopem, aby do něj nepadal hmyz, jehož je ve Španělsku či Mexiku o něco více než u nás. Některé podniky pak svým hostům začaly jako malou pozornost na poklop na drink přidávat i něco malého na zub. No je to pověra… U nás dostanete své TAPAS na talíři 🙂 . Od zítřka se můžete na baru těšit na nefiltrovaného Kozla 11°. Přejeme všem hezký večer a dobrou chuť. (kdo bude mít o víkendu cestu na Lipno může si dát pizzu v Přední Výtoni)
(photos by Koník – AKA – 5D MkII. + 16-35/2,8)