
Týdenní menu 28. 9. – 4. 10. 2015
Silný hovězí vývar s kořenovou zeleninou a masovou koulí 39,- Teplé kukuřičné nachos podávané se sýrem cheddar a fazolovou pastou frijoles charros 69,- 300g Rib …
Silný hovězí vývar s kořenovou zeleninou a masovou koulí 39,- Teplé kukuřičné nachos podávané se sýrem cheddar a fazolovou pastou frijoles charros 69,- 300g Rib …
Sopa de espinacas, krémová špenátová polévka s noky 35,- Pšeničné tortillas 10“ zapečené na grilu s filovanou vepřovou panenkou, sýrem cheddar, barbecue a taco kořením, podávané …
Sopa de tomate, rajská polévka s rýží 35,- Nachos chips, kukuřičné chips zapečené s fazolovou pastou, sýrem cheddar a kukuřicí, podávané se salsou Pico de gallo …
Sopa de judías, mexická fazolová polévka s hovězím masem 35,- Enchiladas, zapečené kukuřičné tortillas s opečenou cibulkou, paprikami, natrhanými vařenými kuřecími prsíčky a sýrem cheddar …
Sopa de brócoli, brokolicový krém s krutony 35,- Tacos, kukuřičné tortillas plněné a zapečené s vařenými kuřecími prsíčky, rukolou, cherry rajčaty, lístky koriandru a sýrem …
Sopa de espárragos, chřestová polévka s mrkví julienne 35,- Burritos s vepřovou panenkou, fazolovou pastou frijoles charros, rýží, cibulí, paprikou, kořením fajitas a sýrem 99,- Fusilli …
Soppa de Hokaido, lehce pikantní, krémová polévka z pečené dýně Hokaido s kořením Taco a papričkou chipotle podávaná s kapkou kysané smetany a praženými …
[one_half]Trocha propagace nikdy neuškodí. Pokud jste někdo minul článek o nás v časopisu BARBAR, pak nemusíte truchlit. Budete mít možnost si ho přečíst na …
Sopa de espárragos, chřestová polévka s krutony 35,- 1,7 Pizza Formaggi (pomodoro, gouda, niva, mozzarella, oregano) 95,- 1,3,7 Fusilli s grilovanými kuřecími prsíčky, pórkem, paprikou …