
Týdenní menu 27. 7. – 2. 8. 2015
Grilované kousky z celé chobotnice na olivovém oleji Picual- Lucio a čerstvém tymiánu, podávaný na listovém salátu s půlkou opečené bagety 129,- 1,2,14 Čerstvá chlazená …
Grilované kousky z celé chobotnice na olivovém oleji Picual- Lucio a čerstvém tymiánu, podávaný na listovém salátu s půlkou opečené bagety 129,- 1,2,14 Čerstvá chlazená …
Rodinné vinařství Barranco Ocsuro (Temné Údolí) Manuela Valenzuely, produkuje autentická vína z nejvýše položených vinic v Evropě. Vinice se nachází v pohoří Contraviesa – …
Zuppa di pomodoro, rajská polévka podávaná se lžičkou rýže a kapkou kysané smetany 35,- 7 Caprese prokládané italskou mozzarellou, plátky rajčat, zakápnuté olivovým olejem, …
Sopa de Judías, originální mexická fazolová polévka z černých fazolí podle Alejandra S. Garcíi 35,- 0 Pappardelle albondigas en salsa de tomate pappardelle s pečenými …
Sopa de Judías, originální lehce pikantní polévka z černých fazolí s hovězím masem 35,- 0 Jamon Serrano, 16 měsíců, sušená šunka z Alpujara de Juviles s olivami …
Sopa de picadillo, silný masový vývar s cizrnou, rýží, bramborami a šunkou Jamon Serrano 35,- 0 Risotto z kulatozrnné rýže s kousky grilovaných kuřecích prsíček, hráškem a …
Zuppa di spinaci, krémová polévka z listového špenátu podávaná s gnocchi 35,- 1,7 Lasagne zapečené s omáčkou bolognese a sýrem 89,- 1,3,7 Burritos, pšeničná tortilla 10″, potřená …
Soppa de pollo, silný, lehce pikantní, navinulý vývar s kuřecím masem, zelenými a červenými rajčaty, chipotle papričkami, ovoněný skořicí a hřebíčkem 35,- 0 Tortilla de …
Ochutnávka z připravovaného jídelního lístku Flautas Kukuřičné tortillas plněné směsí Frijoles charros, cibule, fazole, anglická slanina, jalapeño koření chorizo a sýrem cheddar, osmažené a podávané …