Aktuálně

Středa 8. 3. 2017

Týdenní menu 6.-12.3. Caldo de carne, silný vývar z hovězích žeber s kořenovou zeleninou, masem a nudlemi 45,- Quesadillas, dvě pšeničné tortillas 10“ zapečené …

Čtvrtek 9. 3. 2017

Týdenní menu 6.-12.3. Caldo de carne, silný vývar z hovězích žeber s kořenovou zeleninou, masem a nudlemi 45,- Quesadillas, dvě pšeničné tortillas 10“ zapečené …

Pondělí 6. 3. 2017

Týdenní menu 6.-12.3. Caldo de carne, silný vývar z hovězích žeber s kořenovou zeleninou, masem a nudlemi 45,- Quesadillas, dvě pšeničné tortillas 10“ zapečené se šunkou, cibulí, …

Úterý 7. 3. 2017

Týdenní menu 6.-12.3. Caldo de carne, silný vývar z hovězích žeber s kořenovou zeleninou, masem a nudlemi 45,- Quesadillas, dvě pšeničné tortillas 10“ zapečené …

Neděle 5. 3. 2017

Týdenní menu 27.2.-5.3. Speciality z Jamón Serrano (ze sušené horské šunky ze Španělska – stáří minimálně 20 měsíců) Sopa de picadillo, silný masový vývar …

Sobota 4. 3. 2017

Týdenní menu 27.2.-5.3. Speciality z Jamón Serrano (ze sušené horské šunky ze Španělska – stáří minimálně 20 měsíců) Sopa de picadillo, silný masový vývar …

Pátek 3. 3. 2017

Týdenní menu 27.2.-5.3. Speciality z Jamón Serrano (ze sušené horské šunky ze Španělska – stáří minimálně 20 měsíců) Sopa de picadillo, silný masový vývar …

Čtvrtek 2. 3. 2017

Týdenní menu 27.2.-5.3. Speciality z Jamón Serrano (ze sušené horské šunky ze Španělska – stáří minimálně 20 měsíců) Sopa de picadillo, silný masový vývar …

Středa 1. 3. 2017

Týdenní menu 27.2.-5.3. Speciality z Jamón Serrano (ze sušené horské šunky ze Španělska – stáří minimálně 20 měsíců) Sopa de picadillo, silný masový vývar …

Zpět nahoru