
Středa 8. 3. 2017
Týdenní menu 6.-12.3. Caldo de carne, silný vývar z hovězích žeber s kořenovou zeleninou, masem a nudlemi 45,- Quesadillas, dvě pšeničné tortillas 10“ zapečené …
Týdenní menu 6.-12.3. Caldo de carne, silný vývar z hovězích žeber s kořenovou zeleninou, masem a nudlemi 45,- Quesadillas, dvě pšeničné tortillas 10“ zapečené …
Týdenní menu 6.-12.3. Caldo de carne, silný vývar z hovězích žeber s kořenovou zeleninou, masem a nudlemi 45,- Quesadillas, dvě pšeničné tortillas 10“ zapečené …
Týdenní menu 6.-12.3. Caldo de carne, silný vývar z hovězích žeber s kořenovou zeleninou, masem a nudlemi 45,- Quesadillas, dvě pšeničné tortillas 10“ zapečené se šunkou, cibulí, …
Týdenní menu 6.-12.3. Caldo de carne, silný vývar z hovězích žeber s kořenovou zeleninou, masem a nudlemi 45,- Quesadillas, dvě pšeničné tortillas 10“ zapečené …
Týdenní menu 27.2.-5.3. Speciality z Jamón Serrano (ze sušené horské šunky ze Španělska – stáří minimálně 20 měsíců) Sopa de picadillo, silný masový vývar …
Týdenní menu 27.2.-5.3. Speciality z Jamón Serrano (ze sušené horské šunky ze Španělska – stáří minimálně 20 měsíců) Sopa de picadillo, silný masový vývar …
Týdenní menu 27.2.-5.3. Speciality z Jamón Serrano (ze sušené horské šunky ze Španělska – stáří minimálně 20 měsíců) Sopa de picadillo, silný masový vývar …
Týdenní menu 27.2.-5.3. Speciality z Jamón Serrano (ze sušené horské šunky ze Španělska – stáří minimálně 20 měsíců) Sopa de picadillo, silný masový vývar …
Týdenní menu 27.2.-5.3. Speciality z Jamón Serrano (ze sušené horské šunky ze Španělska – stáří minimálně 20 měsíců) Sopa de picadillo, silný masový vývar …