Čtvrtek 16. 4. 2015

Sopa de Judías, originální lehce pikantní polévka z černých fazolí s hovězím masem 35,-
0

Gnocchi, ručně dělané, v sýrové omáčce z ricotty, mozzarelly a gorgonzoly, zdobené mladou cibulkou 95,-
1,3,7
Alas de pollo, 12ks kuřecích křidélek pečené s barbecue omáčkou, podávané s malým zeleninovým salátem a půl pečené bagety 95,-
0
Ensaladas, salát z čerstvých rajčat, kousků avokáda, sušené šunky Jamon Serrano, vařeného vejce s olivovým olejem Arbequina a čerstvým tymiánem, podávaný s půl pečené bagety 95,-
3
Filete de cerdo , steak z vepřové panenky, zapečený s barbecue omáčkou, podávaný se šťouchaným bramborem 139,-
7

Tiramisu, degustační porce, ručně dělané dle původní italské receptury, zdobené kopičkou šlehané smetany 39,-

Zpět nahoru