Čtvrtek 18. 5. 2017

Týdenní menu 15. – 21. 5.

Sopa de cebolla, lehce pikantní cibulová polévka s čerstvou chilli papričkou, limetou a nachos 45,-
200g Medallones de cerdo, grilované medailonky z vepřové kotlety s pečenými fazolkami na slanině a česneku, podávané s pečeným bramborem s tymiánem 179,-
200g Medallones de cerdo, grilované medailonky z vepřové kotlety na čerstvém tymiánu s houbovými ñoquis 179,-
200g Medallones de cerdo, grilované medailonky z vepřové kotlety pečené v barbecue omáčce s pečeným bramborem na česneku 179,-

Polední menu 15. – 19. 5. 11–15 hod

Risotto s pečenými žampiony, dušené na víně, zjemněné smetanou a zdobené petrželkou 109,-
Patate al horno, zapečené brambory s anglickou slaninou, cibulí, olivami, sýrem a kysanou smetanou 109,-
Tortilla al horno, plněná a zapečená s chilli con carne, nachos, kysanou smetanou a sýrem, podávaná se salsou verde 119,-

Žádné komentáře

Buďte první kdo zanechá komentář.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zpět nahoru