Sopa de Judias, originální lehce pikantní polévka z černých fazolí a
hovězího masa 35,-
Jamon Serrano, 16 měsíců sušená šunka z Alpujara de Juviles s olivami
a rajčaty, podávaná s půl pečené bagety 89,-
Gnocchi ručně dělané v sýrové omáčce z ricotty, mozzarelly a gorgonzoly,
zdobené mladou cibulkou 95,-
Tortilla al horno, pšeničná tortilla „10“ plněná kousky grilovaných kuřecích
prsíček, kukuřicí, rajčaty, zapečená s kysanou smetanou a sýrem 95,-
Rib eye, 250g steak z vysokého roštěnce, podávaný na restovaných,
zelených fazolkách, slanině a česneku, sypaný mořskou solí, podávaný
s pečenou bramborou v alobalu 219,-
Cheesecake, degustační porce ručně dělaný, zdobený kopičkou šlehané
smetany a hoblinkami čokolády 39,-