Día de los Muertos menu

Dnes oslavíme tradiční mexický svátek. Servírky budou mít o něco více make-upu než obvykle a jídlo bude o něco pikantnější. Přijďte ochutnat a prožít večer na mexický způsob.

Sopa de calabacín, lehce pikantní krémová polévka z pečené dýně hokaido s papričkou chipotle, zdobená kapkou kysané smetany a nachos 40,-

Tacos cochinita pibil, čtyři měkké kukuřičné tortillas s cocinita pibil, podávané s rýží a salsami Pico de Gallo a verde 159,-
Cochinita pibil – původem Mayský pokrm, pochází z poloostrova Yucatan v Mexiku. Základní složka je pasta ze semen rostliny Achiote a do křupava pečené vepřové maso.

Pastel de chocolate, čokoládový dort se šlehanou smetanou a Guayaba a Tamarind sirupem 79,-

Žádné komentáře

Buďte první kdo zanechá komentář.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zpět nahoru