Jarní týdenní menu 14. 5. – 20. 5.
Sopa de cebolla, lehce pikantní cibulová polévka s čerstvou jalapeño papričkou, limetou a nachos 45,-
Enchilada vegetariana, čtyři kukuřičné tortillas plněné grilovanou paprikou, cibulí a kukuřicí s kořením fajitas, zapečené se sýrem a omáčkou rojo/verde 139,-
Wings, pečené kuřecí křidélka v Barbecue nebo ostré Lousiana omáčce, podávané s malým zeleninovým salátem a bagetou. 8ks – 79,- / 12ks – 109,- / 16ks – 139,-
Patate al horno, zapečené brambory s anglickou slaninou, cibulí, olivami, sýrem a kysanou smetanou 129,-
Quesadillas, dvě pšeničné tortillas 10“ zapečené s medailonky z vepřové kotlety, jalapeño papričkami, sýrem a barbecue, podávané se salsou rojo 149,-
Žádné komentáře