Jarní týdenní menu 21. 5. – 27. 5.
Sopa de picadillo, silný masový vývar s fazolemi, rýží, bramborami a horskou sušenou šunkou Jamon Serrano 49,-
Patate al horno, zapečené brambory s brokolicí ve smetanové omáčce se sýrem 129,-
Ensalada de pasta con atún, těstovinový salát s tuňákem, rajčaty, rukolou, olivami a červenou cibulkou s ½ pečené bagety 139,-
Quesadillas, dvě pšeničné tortillas 10“, zapečené se šunkou, cibulí, kukuřicí, sýrem a čerstvým koriandrem, podávané s kysanou smetanou a salsou Verde 139,-
200g Filete de cerdo, grilovaný steak z vepřové kotlety v barbecue, podávaný s volským okem na křupavé slanině, pečenou bagetou a salsou Pico de Gallo 189,-
Žádné komentáře