Jarní týdenní menu 28. 5. – 3. 6.
Sopa de espinacas, krémová špenátová polévka, zdobená nachos a Pico de Gallo 45,-
Nachos Las Adelitas, kukuřičné nachos zapečené s černými fazolemi, vajíčkem a sýrem, podávané s cheddar salsou 129,-
Risotto de pollo, s grilovanými kuřecími prsíčky, cibulkou, kukuřicí a hráškem zdobené sýrem 129,-
Wings, pečené kuřecí křidélka v Barbecue nebo ostré Lousiana omáčce, podávané s malým zeleninovým salátem a bagetou. 8ks – 79,- 12ks – 109,- 16ks – 139,-
Quesadillas, dvě pšeničné tortillas 10“, zapečené s anglickou slaninou, cibulí, jalapeño papričkami, sýrem a barbecue, podávané s kysanou smetanou a salsou rojo 139,-
Tip: 0,3l Osvěžující mexické limonády – 30,-
Limonáda z ibiškového květu
Limonáda z tamarindu
Limonáda z guave
Cocktail Las Adelitas (0,4 Mezcal, pomerančový juice, grep, soda) 105,-
Žádné komentáře