Letní týdenní menu 24. 7.- 30. 7.
Sopa Gazpacho, tradiční španělská zeleninová polévka připravovaná za studena 45,-
Ensalada de pulpo, rukola, polníček, cherry rajčata, kukuřice, grilovaná chobotnice, olivový olej, balsamico a půl pečené bagety 149,-
Enchilada de pulpo, kukuřičné tortillas, plněné grilovanou chobotnicí s cibulkou a papričkou chipotle, zapečené s omáčkou rojo a sýrem, podávané s kysanou smetanou 149,-
Quesadillas de pulpo, pšeničné tortillas, plněné grilovanou chobotnicí, cheddarem, barbecue omáčkou a sýrem, podávané s kysanou smetanou 149,-
Tip:
0,3l osvěžující mexické limonády 30 Kč
Limonáda z ibiškového květu
Limonáda z tamarindu
Limonáda z guave
Cocktail Las Adelitas (0,4 Mezcal, 100% pomerančový džus, grep, soda) 105 Kč
Žádné komentáře