Letní menu 24. 7 – 30. 7. 2017

Letní týdenní menu 24. 7.- 30. 7.

Sopa Gazpacho, tradiční španělská zeleninová polévka připravovaná za studena 45,-

Ensalada de pulpo, rukola, polníček, cherry rajčata, kukuřice, grilovaná chobotnice, olivový olej, balsamico a půl pečené bagety 149,-
Enchilada de pulpo, kukuřičné tortillas, plněné grilovanou chobotnicí s cibulkou a papričkou chipotle, zapečené s omáčkou rojo a sýrem, podávané s kysanou smetanou 149,-
Quesadillas de pulpo, pšeničné tortillas, plněné grilovanou chobotnicí, cheddarem, barbecue omáčkou a sýrem, podávané s kysanou smetanou 149,-

Tip:
0,3l osvěžující mexické limonády 30 Kč
Limonáda z ibiškového květu
Limonáda z tamarindu
Limonáda z guave
Cocktail Las Adelitas (0,4 Mezcal, 100% pomerančový džus, grep, soda) 105 Kč

Žádné komentáře

Buďte první kdo zanechá komentář.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zpět nahoru