Neděle 5. 3. 2017

Týdenní menu 27.2.-5.3.

Speciality z Jamón Serrano
(ze sušené horské šunky ze Španělska – stáří minimálně 20 měsíců)
Sopa de picadillo, silný masový vývar
s cizrnou, rýží, bramborami a horskou šunkou Jamón Serrano 49,-
100g Jamón serrano na rukolovém hnízdě s cherry rajčaty a červenou cibulkou, kapaná olivovým olejem Arbequina s pečenou bagetou s čerstvým tymiánem 159,-
200g Filet de cerdo, steak z vepřové kotlety špikovaný klínky Jamón Serrano a smetanovou omáčkou z jilockého šafránu, podávaný s pečenou bagetou 189,-

Žádné komentáře

Buďte první kdo zanechá komentář.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zpět nahoru