Pátek 10. 3. 2017

Týdenní menu 6.-12.3.

Caldo de carne, silný vývar z hovězích žeber s kořenovou zeleninou, masem a nudlemi 45,-
Quesadillas, dvě pšeničné tortillas 10“ zapečené se šunkou, cibulí, kukuřicí, sýrem cheddar a čerstvým koriandrem, podávané s kysanou smetanou a salsou Verde 129,-
Quesadillas, dvě pšeničné tortillas 10“ zapečené s anglickou slaninou, cibulí, jalapeño papričkami, sýrem a barbecue salsou, podávané s kysanou smetanou a salsou Rojo 129,-
250g Filet de cerdo , grilovaný steak z vepřové kotletky, zapečený v barbecue omáčce se slaninou a jalapeño papričkami, podávaný s pečenou bagetou 199,-

Polední menu 6.-10.3. 11-15 hod

Brocheta de verduras, grilovaná cuketa, žampiony, cibule, paprika a cherry rajčátka na jehle, podávaná s pečenou bagetou salsou cheddar 109,-
Risotto pollo s grilovanými kuřecími prsíčky, černými olivami, pečenou cuketou a parmazánem 109,-
Tortilla al horno, plněná a zapečená s chilli con carne, nachos, kysanou smetanou a sýrem, podávaná se salsou verde 109,-

Žádné komentáře

Buďte první kdo zanechá komentář.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zpět nahoru