Týdenní menu 20.-26.3.
Caldo de salmón s masem z lososa, cizrnou, limetou, čerstvou chilli papričkou a koriandrem 45,-
200g Medallones de cerdo, grilované medailonky z vepřové kotlety s pečenými fazolkami na slanině a česneku, podávané s pečeným bramborem na tymiánu 169,-
Quesadillas, dvě pšeničné tortillas 10“ zapečené se šunkou, cibulí, kukuřicí, sýrem cheddar a čerstvým koriandrem, podávané s kysanou smetanou a salsou Verde 129,-
Polední menu 20.-24.3. 13-15 hod
Ñoquis de espinacas, bramborové gnocchi se žampiony a listovým špenátem ve smetanové omáčce zdobené parmazánem 109,-
Risotto pollo s grilovanými kuřecími prsíčky, černými olivami, sušenými rajčaty, bazalkou a parmazánem 109,-
Patatas con carne de cerdo, zapečené brambory s anglickou slaninou, cibulí, papričkami jalapeño a sýrem, podávané s kysanou smetanou a salsou rojo 109,-
Žádné komentáře