Podzimní menu – 11. – 17. 12

Podzimní menu – 11. – 17. 12

Sopa de spinaci, krémová polévka z listového špenátu zjemněná kapkou smetany a půl pečené bagety 49,-

Burito de Fajitas, pšeničná tortilla potřená drcenými fazolemi, plněná směsí z grilované cibule, papriky a rýže, zapečená se sýrem, podávaná se salsou rojo a kysanou smetanou 139,-

Ensalada de pasta con atún, těstovinový salát s tuňákem, rajčaty, rukolou, olivami a červenou cibulkou s ½ pečené bagety 139,-

Pasta con brócoli, fusilli s grilovanými kuřecími prsíčky, brokolicí a kukuřicí ve smetanové omáčce 139,-

Risotto de carne, s nakrájenou a grilovanou vepřovou panenkou, flank steakem, cibulkou, černými fazolemi a omáčkou rojo, zdobené sýrem 149,-

Žádné komentáře

Buďte první kdo zanechá komentář.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zpět nahoru