Podzimní menu – 11. – 17. 12
Sopa de spinaci, krémová polévka z listového špenátu zjemněná kapkou smetany a půl pečené bagety 49,-
Burito de Fajitas, pšeničná tortilla potřená drcenými fazolemi, plněná směsí z grilované cibule, papriky a rýže, zapečená se sýrem, podávaná se salsou rojo a kysanou smetanou 139,-
Ensalada de pasta con atún, těstovinový salát s tuňákem, rajčaty, rukolou, olivami a červenou cibulkou s ½ pečené bagety 139,-
Pasta con brócoli, fusilli s grilovanými kuřecími prsíčky, brokolicí a kukuřicí ve smetanové omáčce 139,-
Risotto de carne, s nakrájenou a grilovanou vepřovou panenkou, flank steakem, cibulkou, černými fazolemi a omáčkou rojo, zdobené sýrem 149,-
Žádné komentáře