O víkendu pro vás budeme mít připraveno naše andaluské polední menu. Pokud jste tedy nestihli ochutnat během týdne, tak to snad stihnete v sobotu nebo v neděli.
Polední menu 13. 1. 2017 – Andaluská kuchyně
Sopa de picadillo, silný masový vývar se zeleninou, rýží, bramborami a horskou sušenou šunkou Jamon Serrano z Juviles 49,-
200g Na špejli grilované kousky naložených kuřecích prsíček v tradičním Andaluském koření pinchitos, podávané s omáčkou s šafránem Jiloca a pečenou bagetkou 189,-
Flan de arroz y leche, rýžový pudink s čerstvým vanilkovým luskem bourbon z Madagaskaru zdobený skořicovým cukrem 39,-
Cena za kompletní menu 239,-
Zvýhodněná polední nabídka ze stálého jídelního lístku:
Tortilla de vegetariana, pšeničná tortilla plněná grilovanými kousky papriky, cibule a žampionů, zapečená se sýrem a kysanou smetanou, zdobená marinovanou cibulkou 109,-
Quesadillas de pollo, dvě pšeničné tortillas se sýrem, vařenými kuřecími prsíčky, koriandrem a limetovou štavou, grilované po obou stranách, podávané s kysanou smetanou 109,-
Tacos de cerdo asado, tři menší kukuřičné tortillas s nakrájenou opečenou vepřovou panenkou a cibulí, podávané se salsou pico de gallo 119,-
Žádné komentáře