Polední menu – 19. 2. – 25. 2. 2018

Polední menu – 19. – 25. 2.

Sopa cremosa de salmón, krémová polévka z lososa s nachos a čerstvým koriandrem 49,-

Ñoquis de espinacas, bramborové gnocchi se žampiony a listovým špenátem ve smetanové omáčce, zdobené parmazánem 139,-

Quesadillas, dvě pšeničné tortillas 10“, zapečené s grilovanými kousky vepřové kotlety v ostré omáčce Lousiana se sýrem a barbecue, podávané s kysanou smetanou a černými fazolemi 139,-

150g Satlimboca, grilované kapsičky z vepřové kotlety, plněné lístky šalvěje a parmazánem, podávané se šťouchanými brambory 179,-

Torta de cacao, kakaový dort se šlehanou smetanou 49,-
K dezertu – Espresso Mexico organic, odrůda Catimor, Catuaí 30,-

Žádné komentáře

Buďte první kdo zanechá komentář.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zpět nahoru