Pondělí 11. 5. 2015

Sopa de Judias, originální lehce pikantní polévka z černých fazolí a s hovězím masem 35,-
0

Burritos, pšeničná tortilla 10″ potřená fazolovým krémem, plněná natrhanými vařenými prsíčky, ledovým salátem a zapečená se sýrem, podávaná s kysanou smetanou 95,-
1,7
Pappardelle, ručně dělané s omáčkou bolognese a sypané parmazánem 95,-
1,3,7
Ensaladas, salát z čerstvých rajčat s kousky avokáda, sušené šunky Jamon serrano, vařeného vejce s olivovým olejem Arbequina a čerstvým tymiánem, podávaný s půl pečené bagety 95,-
3
Filete de cerdo , steak z vepřové panenky, zapečený s barbecue omáčkou, podávaný se šťouchaným bramborem 139,-

Zpět nahoru