Týdenní menu 13. – 19. 2.
Sopa de calabaza, lehce pikantní krémová polévka z pečené dýně s uzenými papričkami chipotle, zdobená kapkou kysané smetany a nachos chips 49,-
100g Chilli con carne zdobené nachos chips a salsou Pico de Gallo 99,-
200g Filet de cerdo, grilovaná kotleta na čerstvém tymiánu s houbovými ñoquis 179,-
200g Filet de cerdo, grilovaná kotleta s pepřovou omáčkou a šťouchaným bramborem 179,-
Polední menu 13. – 17. 2. od 11 do 15 hod
Quesadillas, dvě pšeničné tortillas, zapečené se šunkou, cibulí, kukuřicí, sýrem a čerstvým koriandrem, podávané s kysanou smetanou a salsou verde 109,-
Quesadillas, dvě pšeničné tortillas, zapečené s anglickou slaninou, cibulí, jalapeño papričkami, sýrem a barbecue, podávané s kysanou smetanou a salsou rojo 109,-
Quesadillas, dvě pšeničné tortillas, zapečené s grilovanými paprikami, cibulí, žampiony, rajčaty, sýrem a čerstvým rozmarýnem, podávané s kysanou smetanou a salsou Pico de Gallo 109,-
Žádné komentáře