TÝDENNÍ MENU 13.-19.3.
Sopa de pomodoro, rajská polévka s nachos, zdobená kysanou smetanou 45,-
200g Medallones de cerdo, grilované medailonky z vepřové kotlety s pečenými fazolkami na slanině a česneku, podávané s pečeným bramborem na tymiánu 169,-
200g Medallones de cerdo, grilované madailonky z vepřové kotlety na čerstvém tymiánu s houbovými ñoquis 169,-
200g Medallones de cerdo, grilované medailonky z vepřové kotlety pečené v barbecue omáčce s pečeným bramborem na česneku 169,-
POLEDNÍ MENU 13.- 17.3. 11 – 15 HOD
Burrito vegetariana, pšeničná tortilla potřená fazolemi, plněná směsí z rýže, žampionů a špenátu, rozpečená se sýrem a podávaná se salsou rojo 109,-
Patate al horno, zapečené brambory s kuřecími prsícky, rajčaty a kukuřicí v sýrové omáčce 99,-
Wings Lousiana – 12ks pečená křidélka v ostré omáčce Lousiana nebo Barbecue s pečenou bagetou 99,-
Žádné komentáře