Pondělí 18. 5. 2015

Zuppa di spinaci, krémová polévka z listového špenátu podávaná s gnocchi 35,-
1,7

Lasagne zapečené s omáčkou bolognese a sýrem 89,-
1,3,7
Burritos, pšeničná tortilla 10″, potřená guacamole, plněná kousky vepřové panenky s chorizo kořením a ledovým salátem, to vše zapečené se sýrem, podávané s kysanou smetanou 95,-
1,7
Albondigas en Ras-el-hanout, pečené kuličky dělané z hovězího a vepřového masa s aromatickou a typickou omáčkou z marockého koření podávané s kuskusem 95,-
3,12
Bistecca di maiale, steak z vepřové panenky pečený na zeleném pepři, flambovaný na Grappě, zjemněný máslem a kapkou smetany, podávaný s vařeným bramborem ve slupce 149,-
7

Tiramisu, degustační porce, ručně dělané dle původní italské receptury, zdobené kopičkou šlehané smetany 39,-
1,3,7

Zpět nahoru