Pondělí 27. 4. 2015

Sopa de Judías, originální lehce pikantní polévka z černých fazolí s hovězím masem 35,-
0
Burritos, pšeničná tortilla 10″ potřená fazolovým krémem, plněná natrhanými vařenými kuřecími prsíčky, ledovým salátem a zapečená se sýrem, podávaná s kysanou smetanou 95,-
1,7
Pappardelle, ručně dělané s omáčkou bolognese a sypané parmazánem 95,-
1,3,7
Ensaladas, salát z čerstvých rajčat s kousky avokáda, sušené šunky Jamon serrano, vařeného vejce s olivovým olejem Arbequina a čerstvým tymiánem, podávaný s půl pečené bagety 95,-
3
Filete de cerdo , steak z vepřové panenky, zapečený s barbecue omáčkou, podávaný se šťouchaným bramborem 139,-
7
Cheesecake, degustační porce ručně dělaný, zdobený kopičkou šlehané smetany a hoblinkami čokolády 39,-
1,3,7,8

Zpět nahoru