Týdenní menu 6. -12. 2. 2017
Sopa de salmón, silný vývar z norského lososa, s masem, nachos a papričkou chipotle 45,-
Filete de cerdo, dvě stě gramový grilovaný steak z vepřové kotlety, marinovaný v Barbeque a Lousiana omáčce, s volským okem, podávaný s pečenou bagetou a salsou Pico de Gallo 179,-
Flan, tradiční mexický dezert s karamelem 69,-
Cena za kompletní menu 249,-
Polední menu 6. -10. 2. 2017 11 – 15 hod
Burrito vegetariano, pšeničná tortilla potřená drcenými fazolemi, zapečená se sýrem a směsí z cibule, papriky a rýže, podávané s kysanou smetanou a salsou verde 105,-
Alas de pollo 12ks pečených křidélek „wings“ s pikantní omáčkou Lousiana nebo Barbecue, podávaná s pečenou bagetkou a malým zeleninovým salátem 105,-
Tacos de cerdo asado, tři menší měkké kukuřičné tortillas s nakrájenou a opečenou vepřovou panenkou a sýrem, podávané s marinovanou červenou cibulí, kysanou smetanou a salsou Pico de Gallo 105,-
Žádné komentáře