Středa 1. 2. 2017

Týdenní menu 30.1.-5.2.
Caldo de carne, silný vývar z hovězích žeber s kořenovou zeleninou, masem a nudlemi 45,-
Quesadillas, dvě pšeničné tortillas 10“ zapečené se šunkou, cibulí, kukuřicí, sýrem cheddar a čerstvým koriandrem, podávané s kysanou smetanou a salsou Verde 129,-
Quesadillas, dvě pšeničné tortillas 10“ zapečené s anglickou slaninou, cibulí, jalapeño papričkami, sýrem a barbecue salsou, podávané s kysanou smetanou a salsou Rojo 129,-

Polední menu 30.1.-3.2. – 11-15hod
Burito de Fajitas, pšeničná tortilla potřená drcenými fazolemi, plněná směsí z cibule, paprik a rýže, zapečená se sýrem 105,-
Ñoquis s kousky pečeného lososa ve smetanové omáčce s čerstvým koprem 105,-
Alas de pollo 12ks pečených křidélek „wings“ s pikantní omáčkou Lousiana a Barbecue, podávaná s pečenou bagetkou a malým zeleninovým salátem 105,-

Žádné komentáře

Buďte první kdo zanechá komentář.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zpět nahoru