Středa 18. 1. 2017 – Steakové menu

Speciální týdenní steakové menu – 16. – 22. 1.
200g Steak z hovězí svíčkové, sypaný Marockou vločkovou solí, podávaný na kukuřičných nachos s černými fazolemi, jalapeño papričkami a volským okem 345,-
200g Steak z vepřové panenky, sypaný Marockou vločkovou solí, s lehce pikantní navinulou omáčkou z kaktusu opuncie (tzv. Nopál) a květy ibišku 215,-
200g Steak z kuřecího prsa, sypaný Marockou vločkovou solí, podávaný s pečenou dýní a jemnou omáčkou z jilockého šafránu 165,-
Šťouchané brambory vařené ve slupce s dozlatova smaženou cibulkou 40,-
Brambor pečený v alobalu s olivovým olejem Arbequina a tymiánem, podávaný s kysanou smetanou 40,-
Zapečená bageta s bylinkami, česnekem a sýrem 40,-

Polední menu po-pá – 16. – 20. 1
Tacos de nopales con queso, tři menší kukuřičné tortilas s restovaným kaktusem opuncie (tzv. Nopál), sýrem, cibulí, koriandrem a ananasem 125,-
Tortilla de pollo, pšeničná tortilla, zapečená s vařenými kuřecími prsíčky, kukuřicí, rajčaty, bazalkou, kysanou smetanou a sýrem zdobená marinovanou červenou cibulkou 120,-
Burrito de cerdo, pšeničná tortilla s drcenými černými fazolemi, opečenou vepřovou panenkou, paprikou, cibulí, mexickou rýží a sýrem, stočená, zapečená a podávaná s kysanou smetanou 125,-

Žádné komentáře

Buďte první kdo zanechá komentář.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zpět nahoru