Středa 29. 3. 2017

Týdenní menu 27.3.-2.4.

Sopa de cebolla, lehce pikantní cibulová polévka s čerstvou chilli papričkou, limetou a nachos 45,-
200g Medallones de cerdo, grilované medailonky z vepřové kotlety pečené v barbecue omáčce s pečeným bramborem na česneku 169,-
Ñoquis, bramborové noky s grilovanými kuřecími prsíčky, rajčaty a kukuřicí v sýrové omáčce 129,-

Polední menu 27.-31.3. 11-15 hod

Burrito vegetariano, pšeničná tortilla potřená drcenými fazolemi, zapečená se sýrem a směsí z cibule, papriky a rýže, podávané s kysanou smetanou a salsou verde 105,-
Quesadillas, dvě pšeničné tortillas 10“ zapečené s anglickou slaninou, cibulí, jalapeño papričkami, sýrem a barbecue salsou, podávané s kysanou smetanou a salsou rojo 105,-
150g Bistec frito, smažené řízečky z vepřové kotletky s petrželovým bramborem 115,-

Žádné komentáře

Buďte první kdo zanechá komentář.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zpět nahoru