TÝDENNÍ MENU 11. 4. – 17. 4.

Caldo de carne, silný vývar z hovězích žeber s kořenovou zeleninou, masovou koulí a šunkovým svítkem 45,-

Quesadillas, dvě pšeničné tortillas 10“ zapečené se šunkou, cibulí, kukuřicí, sýrem cheddar a čerstvým koriandrem, podávané s kysanou smetanou a salsou Verde 99,-
Quesadillas, dvě pšeničné tortillas 10“ zapečené s anglickou slaninou, cibulí, jalapeño papričkami, sýrem a barbecue, podávané s kysanou smetanou a salsou Pico de Gallo 99,-
200g Filete de cerdo, steak z vepřové kotlety pečený v barbecue omáčce, se štouchanými bramborami s anglickou slaninou a salsou Pico de Gallo 169,-

Žádné komentáře

Buďte první kdo zanechá komentář.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zpět nahoru