Týdenní menu 13. 8. – 19. 8.
Sopa, silný vývar s kousky, cukety, hrášku a kukuřice zdobený nachos a čerstvou jalapeño papričkou, limetou a koriandrem 45,-
Pasta, ručně dělané těstoviny tortellacci plněné lilkem, rajčaty a parmazánem nebo hříbky a petrželí, prohozené na olivovém oleji, zdobené parmazánem 139,-
Ensalada, směs trhaných salátů, cherry rajčátka, červená cibule, balsamico, olivový olej a grilované krevety, podávaný s pečenou ciabattou s olivami 149,-
Wings, pečená kuřecí křidélka v Barbecue nebo ostré Lousiana omáčce, podávaná s malým zeleninovým salátem a bagetou – 8ks – 79,- / 12ks – 109,- / 16ks – 139,-
200g Filete de atún, steak z tuňáka marinovaný v limetové šťávě s grilovanou cuketou s tymiánem a pečenou bagetou 199,-
Žádné komentáře