TÝDENNÍ MENU 18. 4. – 24. 4.

Sopa de frijol, tradiční, krémová mexická polévka z černých fazolí, zdobená salsou Pico de Gallo 49,-

Quesadillas, dvě pšeničné tortillas 10“ zapečené se šunkou, cibulí, kukuřicí, sýrem cheddar a čerstvým koriandrem, podávané s kysanou smetanou a salsou Verde 99,-
Quesadillas, dvě pšeničné tortillas 10“ zapečené s anglickou slaninou, cibulí, jalapeño papričkami, sýrem a barbecue, podávané s kysanou smetanou a salsou Pico de Gallo 99,-
Quesadillas, dvě pšeničné tortillas 10“ zapečené s medailonky z vepřové kotlety, anglickou slaninou, jalapeño papričkami, sýrem a barbecue, podávané s kysanou smetanou a salsou Pico de Gallo 129,-
250g Filete de cerdo, grilovaný steak z vepřové kotletky, špikovaný šalvějí a klínky sušené šunky na pepřové omáčce se štouchanými brambory s cibulkou a salsou verde 179,-

Žádné komentáře

Buďte první kdo zanechá komentář.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zpět nahoru