TÝDENNÍ MENU 21. 3. – 27. 3.

Sopa de calabaza, lehce pikantní krémová polévka z pečené dýně hokaido s uzenými papričkami chipotle, zdobená kapkou kysané smetany a nachos chips 39,-

Brocheta de verduras, grilovaná cuketa, žampiony, cibule, paprika a cherry rajčátka na jehle, podávaná na limetovém kuskusu se salsou cheddar a Pico de Gallo 129,-
250g Filete de cerdo , grilovaný steak z vepřové kotletky, zapečený v barbecue omáčce se slaninou a jalapeño papričkami, podávaný s pečenou bagetou 169,-
250g Filete de cerdo, grilovaný steak z vepřové kotletky, špikovaný šalvějí a klínky sušené šunky na pepřové omáčce se štouchanými brambory s cibulkou 179,-

Pastel de manzana, jablkový koláč se šlehanou smetanou 59,-

Žádné komentáře

Buďte první kdo zanechá komentář.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zpět nahoru