TÝDENNÍ MENU 23. 11. – 29. 11.

Sopa de calabaza, lehce pikantní krémová polévka z pečené dýně s mexickým kořením chorizo a papričkou chipotle, zdobená kapkou kysané smetany 45,-

Brochetas de verduras, grilovaná cuketa, žampiony, cibule, paprika a cherry rajčátka na jehle, podávaná na limetovém kuskusu se salsou cheddar a Pico de Gallo 139,-

Filete de cerdo, grilovaný špalek z vepřové panenky, špikovaný šalvějí a klínky sušené šunky na pepřové omáčce se štouchanými brambory 179,-

Pastel de manzana, jablkový koláč se šlehanou smetanou 69,-

Žádné komentáře

Buďte první kdo zanechá komentář.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zpět nahoru