PODZIMNÍ MENU 24. 9. – 30. 9.
Sopa, lehce pikantní krémová polévka z pečené dýně hokaido s uzenými papričkami chipotle, zdobená kapkou kysané smetany a nachos chips 49,-
Burritos, pšeničná tortilla 10“, potřená fazolemi, plněná rýží, sýrem, grilovanou cibulí a paprikou, podávaná s kysanou smetanou a salsou mexicana 139,-
Wings, pečené kuřecí křidélka v Barbecue nebo ostré Lousiana omáčce, podávané s malým zeleninovým salátem a pečenou ciabattou s olivami. 8ks – 79,- 12ks – 109,- 16ks – 139,-
Quesadillas, dvě pšeničné tortillas 12“ zapečené s medailonky z vepřové kotlety, jalapeño papričkami, sýrem a barbecue, podávané se zeleninovou salsou Pico de Gallo 149,-
150g Medallones, grilované medailonky z vepřové kotlety s pečenými fazolkami na slanině a česneku, podávané s pečenou bagetou 169,-
Žádné komentáře