TÝDENNÍ MENU 28. 3. – 3. 4.

Ensalada tibia, salát s grilovanými žampiony a cuketou na rukolovém hnízdě s dokřupava pečenými plátky panchety z Juviles (sušená 18 měsíců) a pečenou bagetou 119,-
Tostadas con carne, grilovaná a filovaná kotletka, podávaná na kukuřičných tortillas s dozlatova osmaženou cibulkou, lístky rukoly, čerstvým koriandrem, kysanou smetanou s chipotle papričkami a salsou Pico de Gallo 149,-
Burrito de pescado, pšeničná tortilla 12“ plněná čerstvou smaženou rybou dle denní nabídky, rukolou, rajčaty, cheddarem a sýrem, podávané se salsou verde a kysanou smetanou 139,-

Crème brûlée 49,-

Žádné komentáře

Buďte první kdo zanechá komentář.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zpět nahoru