TÝDENNÍ MENU 29. 2. – 6. 3.

Sopa de frijol, tradiční, krémová mexická polévka z černých fazolí, zdobená avokádem, sýrem a čerstvým koriandrem 49,-

Quesadillas, dvě pšeničné tortillas 10“ zapečené se šunkou, cibulí, kukuřicí, sýrem cheddar a čerstvým koriandrem, podávané s kysanou smetanou a salsou Verde 99,-
Quesadillas, dvě pšeničné tortillas 10“ zapečené s anglickou slaninou, cibulí, jalapeño papričkami, sýrem a barbecue, podávané s kysanou smetanou a salsou Pico de Gallo 99,-
Quesadillas, dvě pšeničné tortillas 10“ zapečené s medailonky z vepřové kotlety, anglickou slaninou, jalapeño papričkami, sýrem a barbecue, podávané s kysanou smetanou a salsou Pico de Gallo 129,-
250g Filete de cerdo, steak z vepřové kotletky, zapečený v barbecue omáčce s grilovanou slaninou a jalapeño papričkami, podávaný se šťouchaným bramborem s cibulkou a salsou verde 159,-

Žádné komentáře

Buďte první kdo zanechá komentář.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zpět nahoru